fredag 5 oktober 2007

Oasis?

Vet liksom inte vad jag ska säga. Har lyssnat tio gånger på "Lord don´t slow me down" för att jag så gärna vill att den ska vara lite,lite,lite jättelite bra,men den suger, suger, suger, jättesuger hästballe.
/magnus

8 kommentarer:

Redaktör Slätt sa...

Ingen fara Magnus,

Inte ens jag som fullständigt manisk älskare av Oasis tycker att den är något att ha. Blir bara irriterad över det mesta med den.

Unknown sa...

Vilken Osis

Anonym sa...

Hästballe är ju att ta i, men det är kanske inget mästerverk. Men bättre än mycket annat skit.... Well well, Oasis är och förblir bäst ändå! Tänk förresten att min lilla kommentar renderade ett inlägg på bloggen. Wow, känner mig stor skall fira med karatefylla!

Studio Virtanen sa...

Alltså. Jag gillar Oasis, jag bara undrar var bandet som gjorde världens bästa singlar tog vägen?
Blåvalsballe hade varit att ta i.
Magnus

Anonym sa...

Det är fan en relevant fråga! Det kan man fan undra. Herregud det goda 90-talet när precis ALLA (ja, exakt alla) låtar var fan-fucking-tastic! Jävlar vilka singlar! Jösses, blir helt till mig när jag tänker på det. Roll with it singeln med It's better people och Rockin´ Chair! Det är love!

Anonym sa...

Jag gillar momentumet. Gary Glitters Rock'n'Roll i Beatles version on steoroids som det heter.

Anonym sa...

Lugna dig nu för fan! Så jävla dåliga är den inte, bra mycket bättre än vad jag trodde att den skulle va. Helt ok!

Anonym sa...

Anledningen att den bara är en digital singel är väl för att de själva vet att den inte håller måttet som en 'riktig' singel. Nästa år kommer förhoppningsvis albumet som jag tror och hoppas kommer hålla mycket högre kvalitet.