måndag 8 oktober 2007

Spricka i handfatet, dum grej

Det är kallt, det är sol, jag är drabbad av inverterad inkontinens och i helgen råkade jag tappa glaset med tandborstar, tandkräm mm rätt på handfatet, som fick en spricka. Jäkla korkat av mig att ha ett glasglas och inte ett plastglas. Glaset gick sönder men det gör inget, det var fult. Ett klassiskt toalettglas.
Men handfat. Jag undrar just hur man fixar handfat. Handfat AB, kanske finns.
Fredrik

6 kommentarer:

  1. Jag tappade en hudkrämsburk i handfatet en gång. Det blev dyrt. Tillräckligt dyrt för att jag skulle överväga byta dyrkrämerna mot niveaplast. I nära ett år mes-spolade jag vatten för att unvika att det rann ner i sprickan. Provade även att tandkrämsspackla. Men det, det är inte ett tips.

    SvaraRadera
  2. Jag tappade en hudkrämsburk i handfatet en gång. Det blev dyrt. Tillräckligt dyrt för att jag skulle överväga byta dyrkrämerna mot niveaplast. I nära ett år mes-spolade jag vatten för att unvika att det rann ner i sprickan. Provade även att tandkrämsspackla. Men det, det är inte ett tips.

    SvaraRadera
  3. Jag tappade en hudkrämsburk i handfatet en gång. Det blev dyrt. Tillräckligt dyrt för att jag skulle överväga byta dyrkrämerna mot niveaplast. I nära ett år mes-spolade jag vatten för att unvika att det rann ner i sprickan. Provade även att tandkrämsspackla. Men det, det är inte ett tips.

    SvaraRadera
  4. Jag skrev en kommentar tre gånger en gång, det är heller inget tips.

    SvaraRadera
  5. Jag är uppenbarligen traumatiserad av händelsen fortfarande.

    SvaraRadera
  6. Flåt lisa, jag kunde inte låta bli!

    SvaraRadera