söndag 4 maj 2008

Kul notis i dagens Aftobladet!MAN VAKNADE MED KJELL LÖNNÅS TAKTPINNE - I STJÄRT

Det skulle blivit en helt vanlig morgon för Lennart Forsberg, 46.
Istället blev det en dag som Lennart och hans familj sent lär glömma.
Lennart var precis i färd med åka till sitt arbete som fritidspedagog för barn med särskilda behov på en skola i centrala Örebro när han plötsligt kände ett vagt obehag.
- Jag och min fru Maggan hade ätit kavring med mjukost framför Nyhetsmorgon. Jag kände mig lite konstig men reste mig och skulle gå till bilen. Då noterade Maggan att det stack ut en stor konstig pinne ur stjärt. "Vad är det där för dumheter?", sa hon. Hon tittade närmare och fortsatte: "Varför har du Kjell Lönnås taktpinne i stjärt?".
- Jag kunde inte tro att det var sant. "Va fan bor inte han i Norrland?", tänkte jag. "Hur i hela världen har den hamnat där?". Det hade ju varit en sak om vi hade haft bjudning kvällen innan, då kan det ju hände lite av varje. Men igår kollade vi bara på Antikdeckarna och förvällde lite trattkantareller. Sen gick jag och lade mig.
Vad säger läkarna då?
- Ja, vad ska dom säga. De drog ut den, det funkar ju inte att gå runt och släpa på en sådan där grej hela dagarna. Särskilt inte i stjärt.
Men hade de ingen teori om hur det gått till?
- Nej inte alls. De fanns tydligen rapporter om att någon vaknat upp med Robert Wells stämgaffel i stjärt, men det är ju en baggis jämfört med det här. Sedan hade tydligen Roffe Wikströms cowboyhatt hamnat på villovägar någon gång och det kan jag ju förstå att det inte är så kul. Men det här... det var något helt nytt.
Kommer du få några bestående men?
- Det vet jag inte. Jag får hålla mig borta från fibrer och fet mat ett tag, det är tydligen oordning där uppe nu. Annars tänker jag nog fortsätta leva som vanligt. Man får gå vidare.
Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?
- Att jag slipper ha Kjell Lönnas taktpinne i stjärt i framtiden. Ärligt talat, det suger.

_____
AFTOBLADET/TT
ÖREBRO
Publicerad 2008-05-03 22.41
_____

Läs hela storyn på: http://wwwc.aftonbladet.se/lokalt/orebro/taktpinne_i_stjart.html

2 kommentarer:

g. sa...

Oj.

Andreas sa...

Snälla, ge oss mer!! Det här slår ju Fantasinyheter med hästlängder. I alla fall det mesta av deras material.