torsdag 15 maj 2008

Som att kissa ner sig och strunta i det, så skönt

Magnus, varför bloggar du inte?
Jag tänker inte blogga nåt. Ibland tänker jag blogga nåt.
Jag gör ingenting. Jag har det så jävla bra. Eller ingenting, tja... Nåt gör jag, det lilla. Just nu lyssnar jag på en bootleg där Bob Dylan sjunger ”Hallelujah”. Jag avskyr bootlegs. Jag avskyr dåligt ljud.
Annars älskar jag allt.
Sa jag att jag inte gör nånting men ändå inte ingenting. I måndags shoppade jag för 700 dollar, fick många plagg för finbutikerna hade inte öppnat, de öppnar 11 i SoHo i alla fall.
Ibland lägger jag mig på soldäck. I går simmade jag en hel längd. Nyss steamade jag, stod bara ut i tio minuter, det var så vitt allting. Jag läser New York Times, Post, Esquire, går på bio. Börjar bli solbränd. Trejdar väldigt mycket, Bloomberg står på hela tiden. Det går inte riktigt bra men inte dåligt heller. Cameco ligger oväntat nära 39,50 igen. MGM hoppade jag av, fel tror jag.
Klockan är 15.00, nu väntar jag på Bjurre. Han har varit i Detroit. Eller Dallas. Bägge kanske. Måste undvika förbannade Elaine's, jag vill inte bli indragen i nån falsk gemenskap.
Jag har varit ensam, det har varit toppen. Det är bra att vara ensam. Jag vill flytta tillbaka hit. En kväll var jag ute med Martin & Camilla, eller Camilla & Martin kanske man ska säga. Vi var på Smith & Wollensky. Filip och jag har försökt ses men inte lyckats, jag lever pensionärstider. Efter två drajjor, en Becks och ett glas vin och en fantastisk New York strip steak på Wolfgang's är jag närmast trviselavliden och så oerhört jävla dundernöjd. Då går jag hem, försöker kolla "House" eller "CSI" men somnar mitt i en mening. Sedan vaknar jag vid fem (vid tre i natt!). Det är lite besvärligt. Annars är ingenting besvärligt just nu. Solen är på väg tillbaka också. Ska nog se "Big Mama" eller vad den heter med Sarah Silverman. Eller är det med Tina Fey? Jo Tina. Det står helt still nu, så jäkla skönt när det får stå still, liksom som att kissa ner sig och bara skita i det. Jag bryr mig inte ens om att stava.
I går såg jag ”Iron man”, den var WAY COOL!
För exakt ett år sedan skrev jag motorvägstestamentet. I år är tanken att jag och Bjurre ska till Vegas. Men det kan komma hockey emellan. Spelar ingen roll. Jag har det bra, jag är tjock.
Har du det bra Magnus, är du tjock?
Din kompis,
Fredrik

7 kommentarer:

Anonym sa...

det var första gången jag på riktigt upptäckte att du och ditt kanske har något visst.

Andreas sa...

Jag vill också göra ingenting i New York, går det att ordna?

Birgitta E sa...

Nu Fredrik har jag läst motorvägstestamentet också. Väldigt bra text, tycker jag. Väldigt, väldigt!
Och tusen gratulationer till att du har hittat tjejen. Var rädd om er!

dimman sa...

Ja kom igen Magnus, du är ett geni.

Linuxtjej sa...

Ja, visst är det underbart att få se alla serier direkt istället för att behöva vänta 1 år på dem?? :)

Jag vill också till New York. Måste vara fantastiskt nu i maj.

IDA sa...

Fredrik.
Du är bäst när du befinner dej på bortaplan. Då drar du obeskymrat fram essen ur ärmen och trollar. Du trollar något så djävulst fint, vackert och bra då. Mej kan du inte lura - Du hatar Sverige. Alla älskar vi NY. Alla vill vi leva där. Livet kan -faktiskt- vara underbart. Inte hemma. Men borta. I NY.

Anonym sa...

Fredrik, det finns nog ingen som skildrar vad vi svenskar älskar med USA lika bra som du.
Det finns inte heller någon som kan skriva en text som bara verkar vara tankar som du formulerat till ord och meningar och sedan låtit rinna ner på tangenterna.

Helvete vad begåvad du är, tack för alla fina texter.
Du inger hopp för en lantis-med-höga-ambitioner som jag.

Om du inte vore drygt 20 år äldre än jag hade jag aldrig bangat.