söndag 16 september 2007

Picasso är bra, men det har jag inte råd med

Jag tittar sällan upp. Men nu har jag gjort det och inser att det är vädigt kalt på vissa väggar.
Vad ska man ha på väggarna?
Fredrik

8 kommentarer:

Anonym sa...

en del har en matta på väggen och jag kan tycka att det är rätt snyggt.

/Kajsa

Anonym sa...

Är precis likadant hos mig. Har funderat på samma sak. Posters är svaret finns grymt många snygga som blir ännu snyggare när man ramar in. Har hittat en Mew poster på ebay som jag ska lägga vantarna på!

Anonym sa...

En Lichtenstein är aldrig fel...

Studio Virtanen sa...

Uppstoppade djur.

Anonym sa...

På väggarna ska man ha t.ex. bilder. Gärna bilder som man känner berikar ens liv. Lyssna inte på Maria som påstod att Lichtenstein aldrig är fel. Det är det visst. Alla dessa Lichtenstein på väggarna i singeltvåor i Stockholms innerstad. Suck så trist.

Anonym sa...

forts...

Förutom bilder är bonad bra, om man kan hitta någon som inte känns för fyrtiotalist-ig.. Bonad är mysigt men det finns många riktigt deppiga exemplar. Sydamerikanskt tror jag på eller något japanskt eller kinesiskt. Om du inte gillar iden om bonader så kan en vacker gammal karta ha lite samma utstålning. Kom ihåg att nästan allt blir snyggt och intressant om det får en schysst inramning. Satsa på bra ramar. Fyll dom med bilder du gillar. Lycka till.. Gillar du verkligen Picasso förresten?

Charlotte

eff sa...

Nakenstudier av M. Talib. Alternativt även en liten hylla han kan sitta på (i avsaknad av lämplig nisch) "live" så att säga, och röra sig lite så folk blir rädda eftersom de tror att det i själva verket bara är en tavla.

Levande konst. Då är man aldrig ensammen.

Anonym sa...

Fondtapet löser de flesta problem och är dessutom sååå 2007.