onsdag 10 oktober 2007

Skivor! Cd! Sammanfattningen, här är den:

Andres Lokko ger Robert Wyatt 5 tärningar, Markus Larsson ger tre plus och Expressen förhandsvisar att farbror ska få två getingar. Jag litar på Markus Larsson. Och Johanna Paulsson i DN som ger en fyra och berättar om en hymn till Che Guevara. Marxismen 4-ever, alltså.
Dia Psalma får tvåstjärnigt utom DN:s Nils ”Nisse” Hansson som ger en etta. Där klev Nisse ur ramen! Att de finns förresten, Dia Psalma. De var skejtpunk för tio år sedan.
Jennifer Lopez tilldelas två plus av Jenny Seth och två getter av Robert Börjesson i London.
Håkan Steen ger Jonna Lee tre plus och JAG LÄSER ATT JONNA LEE KOMMER FRÅN FÅGELSTA! Det är ju fantastiskt! Det är i princip Motala. Hon måste vara det enda som nånsin kommit från Fågelsta. Förutom cykelställ. Och så bodde min pappas bror Jorma med familj där när vi var små. Och alltså det måste vara det närmsta hela östergötland kommit rockstardom eftersom Jonna Lee delat barre med Pete Doherty.
Hon får också en trea i DN, av Mattias Dahlström.
Håkan Steen ger också fyra plus till bandet Beirut. Jag har aldrig hört talas om bandet Beirut men det låter lite bombat. Malena Rydell ger samma zigenarartade (tror jag mig förstå) band betyget 4, vilket alltså känns lägre än en fyra i Bladet och därmed alltså är lägre.
Rydell klämmer även i rejält och ger Annie Lennox en etta. Jag har aldrig riktigt vetat vad Rydell tycker men hon tycker alltså om Beirut och inte Annie Lennox. Stefan Malmqvist i Svenskan är snäppet mer förtjust och ger en trea, samma som Peter Lindholm gav i Metro förra veckan alltså. Eller om han gav en två. JAG MINNS INTE.
Staffan Hellstrand får en tvåa, en trea MEN en fyra av den för dagen vänlige Dan Backman i SvD. Skiven förefaller deppig.
Jack Penate verkar vara en typiskt ”bra” artist och inte mer och låter trots namnet åt Ed Harcourts håll, brittiskt.
Till sist ger Lars Lovén sex tärningar till Fela Kutis gamle trummis Tony Allen under rubriken ”afro disco beat”. Roligt.
Virtanen

3 kommentarer:

Sascha Petrosevitch sa...

Hmmm. Fogelstasläpet är ju vida känt bland stabila villaägare.

De 334 invånarna kan inte köpa livsmedel eller liknande inom byns gränser. Därför måste de åka till Motala för att kunna försörja sig..

Anonym sa...

långa inlägg är tråkigt att läsa skriv hellre fler korta

Studio Virtanen sa...

Släp var det ja, inte cykelställ! Fredrik