torsdag 10 april 2008

Curb säsong 6-peppet


Utan att vi riktigt förstod hur det gick till har den gode Larry David pumpat ur sig en ny säsong av sin lilla evergreenprimör Curb your enthusiasm. Den finns visst på dvd redan och vi ber verkligen om ursäkt för den oförlåtligt sena rapporteringen.
Här är i alla fall ett litet axplock av godsakerna som väntar.

1. Larry adopterar en trevlig svart familj som dukat under för Katrina-orkanen, vill bjuda på fest men råkar av misstag gå in på ett erotic bakery och beställa en tårta i form av oerhört stor svart manslem.

2. Jeff Garlin runkar av sig på familjen Davids bästa gästrumslakan och kan inte för sitt liv förstå det socialt opassande i sitt beteende.

3. Larry blir privat limo-chaufför åt John McEnroe efter att den ordinarie chaffisen supit sig drängfull och trashat Tedd Dansons villa. Olyckligtvis introducerar han McEnroe för en mycket rolig fotobok på freaks, varför båda sitter och skrattar sig harmynta och blir utslängda från ett bättre etablisemang. Den store tennisstjärnan hatar Larry med sin fulla kraft.

4. Larry försöker smöra för Jeff Garlins ilskna fru för att få ligga bredvid henne på kyrkogården i framtiden. Detta då han fått nog av sin nuvarande gravgranne Ted Danson, som fått någon form av bow tie-storhetsvansinne.

5. Och så den kanske mest klassiska Curb-ploten: Larry missbrukar sitt trick för att slippa gå på fest: komma nästa dag samma tid och se jätteförvånad ut. Dessvärre blir han varje gång hjärtligt välkomnad och tvingas spela charader och plockepinn långt in på småtimmarna.

Andra viktiga nyckelord: bli vän med din TiVo-reparatör, inställningen till Alzheimer s walks, stöld av psykiater, prata med döva, diskrimineringen av hårlösa, ekologiskt vs. stjärtvänligt toalettpapper.

Vi återkommer när och om en säsong 7 blir aktuell.
Slut på meddelande från Studio Virtanens Larry David-avdelning.

1 kommentar:

Amanda sa...

Och Steve Coogan är med!
Steve Coooogan!

(Knowing me knowing you, Cock and Bull story, Courtney-ex & kjoljägare av rang, grundare av underbara produktionsbolaget Baby Cow - jaaaa den Steve Coogan!)