tisdag 15 april 2008

Upprörda fotbollskänslor i sammandrag.


Fredrik är borta på en klinik på Östermalm och botoxar sig lite (trogna läsare av de här sidorna vet att vi dessvärre inte skojar).
Det betyder att vi äntligen får fritt fram att skriva lite om sport.
Som annars är portförbjudet.
Fredrik har en stor träpåk som han slår folk i huvudet med om det börjar prata om Ashley Coles passningsprocent och liknande.

I alla fall:
Det är mycket blandade känslor här på redaktionen idag.
Efter skandalresultatet Chelsea-Wigan 1-1 kan vi inte riktigt prata med varandra.
Köttbullen Emile Heskey - som förresten vikarierade som gaffeltruck i Nottingham en sommar för några år sedan -- kvitterade på stopptid.
Vilket in effect alltså betyder att Man U tar hem skiten igen.

Vi anser ungefär följande:
# Magnus är glad för Uniteds skull. Hade Fulham vunnit hade han också varit glad för deras skull. Hade rent av Stoke, utan att ens vara med i Premier Leauge, vunnit det hela hade han, exakt, varit glad för deras skull. Magnus är en enkel människa, och det tycker vi är trevligt.

# Niklas är arg. Han har hållit på Chelsea ändå sedan den ryska mångmiljardären bestämde sig för att dra en direktsatellit från Stamford Bridge till sin enorma lyxyacht enkom för att kunna titta på matcherna fall han satt och softade med en flask läsk i båten. Han erkänner visserligen att Ronaldo är kungen av kungarna just nu, men påstår samtidigt att det blir Ghana-snillet Michael Essiens år nästa säsong. 2009 vinner Chelsea guld, Man U två, Arsenal trea och Liverpool fyra som vanligt.

# Fredrik kommenterar sin syn på ligaguldet via länk från botoxkliniken: "Det ska vara färskost i prutti! Färskost i prutti! Ti-di ti-da- ti-di ti-di ti-da".

Slut på meddelande från Studio Virtanens fotbollsavdelning.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Inte ok,inte ok alls att skriva om sport.
Då är det fan så mkt mer ok att prata om färskost i prutti.

Anonym sa...

Äh Fredd, ditt cp, skriv mer om sport!!

Anonym sa...

Arsenal kommer alltid, alltid att vara en del av mitt hjärta. De är de vackra förlorarna, och vackra förlorare få, som alla vet, sällan anständiga slut. Wenger är ett geni, och att jämföra pengarna han lägger på spelare är som att jämföra knatte med Joakim von Anka. Hleb, Fabregas, Flamini, Clichy och Sagna är namn för framtiden. Terry, Drogba, Ballack och Lampard är det förflutna.

Anonym sa...

Ha! Detta var kul.

Anonym sa...

Jag var på samma klinik vid samma tidpunkt.. Fast jag botoxade mej icke.