torsdag 17 april 2008

En ESSIG sommar ska det bli!

Att skriva har gått illa på sistone. Ibland har jag trott att det blivit bra, men därpå i tidningen läst det och kunnat konstatera att så icke var fallet.
Man lär sig leva med det, perioder av större eller mindre begåvning, men bra känns det inte. Det enda att hoppas på är att lägstanivän ändå är anständig.
Annars.
Annars är det mesta fullständigt okej.
En mer positivt lagd person - vissa hävdar att jag är positiv, gör inte du det Niklas? - skulle säkert säga "bra", kanske rent av "toppen". Men sån är inte jag.
Sommaren står även för dörren och den förefaller bli essig.
ESSIG SOMMAR!
Det ska bli en ESSIG sommar!
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Fredrik

2 kommentarer:

IDA sa...

Sommar, sommar. Blir det The Sonics på Way Out West i Göteborg för dej? Ebbot tror jag kommer infinna sej där, i publiken.

Linuxtjej sa...

Ähh man har dåliga tider när man inte skriver bra alls. Kan tänka mig att det är lite svårare att ha såna perioder som journalist, men du tar dig säkert ur det. Bli hemligt förälskad så löser sig säkert inspirationen! :) Eller åk ner till Östergötland igen och festa en kväll på Brygget så återupplever du säkert några fina fylleminnen som du kan skriva om.. :) Om man inte kan skriva om nuet kan man åtminstone skriva om det förflutna..