söndag 2 december 2007

Kändisar och människor

Här är lördagssidan i Aftonbladet.

För övrigt har jag en skitmysig söndag. Kanske berättar om den senare trots att den är så ospännande.
Fredrik

14 kommentarer:

Anonym sa...

Alltså, det där inlägget jag skrev om att det finns vanliga människor som har intressantare liv än kändisar. Journalister ÄR vanliga människor också:) Skriv lite du.

Bra lördagssida. Fint att du har en bra söndag. Själv hade jag det bra när jag lyssnade på Queen Latifahs 12a Bananas och lagade bananpannkakor...det varade en timme...nu har jag otroligt tråkigt...

Anonym sa...

Vad jag menar är alltså att journalister för det mesta har många strängar på sin lyra. De kan visst vara både vara b-kändisar eller anonyma textförfattare, eller skriva om sina egna helt egentligen vanliga liv eller skriva om andra "vanliga" eller ovanliga människor.

Anonym sa...

Och det är ju en HEL redaktion som gör tv-program inte bara programledaren, det är därför jag tycker det är lite roligt att Magnus och Niklas skrivit lite här också. :)

Anonym sa...

Jaja, Producenten då? Är inte den viktigast? Jaaaa, men de sitter ofta med byråkrati också;)

Sorry att jag lägger till så mycket, jag har tråkigt och är pratsjuk.

Tänk om alla Svenssons fattade att det inte är alla programledare och humorister som skriver alla skämt själva, som i t ex Parlamentet.

Men Fredrik du är jättebra!!

Anonym sa...

Jaaaaa, det är ditt program och jag är lite förälskad i dig men inte för att du är programledare liksom?

Och jag har velat vara Magnus i flera säsonger.

Nu skall jag hålla käft.

Anonym sa...

Magnus kommentar var i och för sig fan det finaste nån sagt till mig på flera år...så jag är lite förälskad i honom också:)

Nu stänger jag av datorn.

Systrarna Syfilis sa...

Kände bara att jag måste svara Anna-Lena när hon skriver "Journalister ÄR vanliga människor också:)". Hon ljuger! Journlister är sura och mycket ovanliga. Så det så.

Anonym sa...

A-kvalitet?Ja herregud....Skulle det inte vara D-kvalitet och C-kandis?Nej det var inget stavfel, skriver detta fran Dallas sa inga prickar over bokstaverna...Ser ganska fel ut...

Anonym sa...

Jo, jag gillar "Svensson Svensson":) Det är klart att Parlamentet improviserar också, skilled viewers märker dock när det är manus och när det kommer från impuls.

Ville bara säga det. För övrigt det är inte så många som läser mina inlägg va...haha...puss på er om nu någon orkar bry sig om vad lilla jag säger om tv och media.

ps. att bli kallad klipsk och härlig är fan inte dumt. ds

Anonym sa...

Jo, och Belinda har rätt när hon säger att Tv8 är som z-tv i början. TV8 är roligt och ibland lite skojamatörtv på ett mycket bra sätt. Alla - till och med de som har utrikesmagasinet verkar så engagerade. Bara reklamen, de säger stolt och fint att vi är MINSANN de enda som har ett heeeelt nyhetsprogram om utrikesnyheter. Fint tycker jag. Z-tv var otrligt roligt i början.

Jag glömmer aldrig när de gjorde radiotv och programledaren ringde upp Robert Gustavsson utan förvarning och bad honom säga ett skämt. Han blev vansinnigt arg och skällde ut programledaren. Och ville inte säga skämt utan förvarnad beställning alls.

Jag beundrar faktiskt alla som ställer upp med att leverera skämt, både manus och egna. Själv är jag bara rolig i skrift och när jag får tänka efter först. Ibland. Heja Robert.

Anonym sa...

Hej då på ett tag, jag ska fanimig skiva ett programförslag på ett tv-tv8 program. Det kommer att ta en vecka. Hej svej.

Anonym sa...

Man häpnar.

Rabbi von Sydow sa...

Programmet går från klarhet till klarhet. Såg just att jag var med, i enda programmet jag missat ;-) Men sett nu.

TV8, mycket bra kanal faktuskt.

Anonym sa...

Fredrik, finns det någon möjlighet att komma över den klassiska kioskvältarenduellen Vikingsson och Rosenfeldt emellan? /L