måndag 26 november 2007

Ameliabloggens gäst i star-tv

Kolla så fin Linda Skugge ser ut strax innan lajv-on-tejp-banding. Första gången vi träffades, andra enligt Linda.
Sänds om nån kvart.
Fredrik

4 kommentarer:

Rabbi von Sydow sa...

Linda von Skugge!

Anonym sa...

Toppenprogram!! Lindas allmänhetenskräck är verkligen intressant. Hon tar det på så fullt allvar. Väldigt Linda. MEN vad ni mediamurvlar MÅSTE förstå är att ni skriver era ofta självupptagna krönikor och artiklar och umgås bara med varandra i en liten pressklubb och visst SKRIVER om allmänheten på distans så blir ni väldigt ibland enkelspåriga och månne lite fördummade. Allmänheten kan också vara självupptagen och har ibland inte distans och humor men det har fanimig inte alla journalister heller.

puss och kram nu skall jag gå ta med mig Chris Lake feat Laura V och gå till Riche med en Bullens pilsnerkorvmacka i kavajfickan.

Puss och Kram

Anonym sa...

Alltså inget påhopp på Linda!! Jag gillar dig. Men du tjejen du det är kanske ditt jobb att skriva för lön, men ditt jobb är att skriva TILL allmänheten. Det är ju helt makalöst att du är rädd för din publik, men det är det som gör dig intressant och BRA! Kram

För övrigt om de ringer nån el-allergier som jobbat hela sitt liv på Expressen tills förtidspension till ert förlag så ge honom för guds skull en extra kopia på sin tredelade självbiografi. Jag ångrar att jag ignorerarde honom. Bara han få EN kopia av sin bok så kommer han att bli en lyckligare person i livet och många andra som skriver utan att det är deras jobb.

Lycka til med förlagsidén!

Anonym sa...

Linda tycker inte om sura mäjl från "allmänheten".
Själv tycker jag att Linda är en ovanligt "allmängiltlig" brat-wurst-tant, vem orkar bry sig om dom korkade saker som hon skriver?

Läste ett inslag från hennes blog om att grannen hade bakat med hennes barn!

Måste ha varit traumatiskt för dom!

Underbart att se självgoda människor "jäsa över" i TV!