tisdag 13 november 2007

Dyra bildäck! Vägtullsarskabb! Viva kärnkraft!

Fan fatta vad det kostar med bildäck. 3000 spänn styck! Värsta åretruntdäcken men ändå, det är bananas. Och jag misstänker att jag egentligen inte hade behövt byta dem, inte framdäcken i alla fall. Dessutom lite annat jox som lär betinga plenty. Bil är dyr skit. Vägtullar som man betalar för sent på sjuelvan och får straffavgift för där är fortfarande inte betalda, det kommer ännu fler krav från Vägverket, det är fan inte okej, det är helt stört faktiskt, vem ska man klaga hos?
Jag ångrar att jag var för vägtullar nu, jag vill rösta på ett annat parti.

Förresten vill jag rösta på ett parti som är för kärnkraft, det är helt stört att min vänster är emot kärnkraft när världen håller på att förstöras av kol, jag måste tydligen bli höger. Inga jävla pk-muppar i fleece sitter där och minns Harrisburg.
0Oops, där kom visst en utvikning.

Nå, det var roligt att lämna in bilen på verkstaden.
Verkstäder är en plats för män, jag kände mig omedelbart hemma.
Speciellt när jag sa "och så ska jag ju ha nya fälgar också" och Örjan fattade inte vad jag pratade om, det heter ju navkapslar det jag skulle ha. Så jag kände mig helt som hemma.
Dessutom fick jag gå Gata Regerings fram i snömodden, åka tricken till Gullmars, vänta där på ett försenat tvärbanatåg och frysa arslet av mig trots bra kläder och då tänkte jag att det är värt svindyrman att ha bil ändå.

Nu undrar man ju hur Niklas ska orka ta sig hit när han inte har min bil att färdas i. Jag gissar att han kommer vid halv tolv.

Fredrik

3 kommentarer:

Per sa...

Hmm, jag verkar ha missforstatt det har. Har alltid trott att du var hoger.

Stefan sa...

Jag har läst dig ganska länge och min analys är att du är socialliberal.

Anonym sa...

Jag trodde du hade röstat på centern, popcentern som du kallade de/L