onsdag 21 november 2007

kvällens program.

Ikväll blir det en toppkväll. Neneh Cherry med sitt nya band - CirKus - kommer och pratar och spelar en låt och Roger Wilson och Alex Schulman ska i sin tur leka döds-löp-leken.
/Magnus

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fredrik: Hade den numera fullärde groomern Magnus kammat dig? Fint med lite snedbena:)

Dödsleken var tillbaka till långsamma 80-tals tvn, men allt är bra när Roger är med. Första gången jag träffade Roger med en stor mikrofonstrumpa var jag lite rädd och kläckte ur mig konstiga citat om folk som gillar Michael Bolton, men det blev bra radio.

Nenehs kokbok toksurfade jag på med en gång utan resultat men sen hittade jag alla tv-recepten och andades ut. MYCKET skön kvinna. Här kommer kycklingen

http://www.bbc.co.uk/food/recipes/database/chickenwithroastedga_86095.shtml

För övrigt hade jag väldigt roligt åt den italienska b-reklmfilmen med Viggo Cavling som vänder blad i mitten av programmet. MEN det är kanske bara min b-humor.

Anonym sa...

Om jag jobbade på BBC med humor skulle jag göra en sketch med Robert Smith och som sjunger till Nigella...

Always take a big bite
Always take a big bite
It’s such a gorgeous sight
It’s such a gorgeous sight
To see you eat in the middle of the night
To see you in the middle of the night
You can never get enough
You can never get enough
Enough of this stuff
Enough of this stuff

Är uppe Nigellainattlinne like och äter nattmackor och kom först inte på vem som gjort låten, hade bara frasen "eat in the middle of the night" i huvudet. Sen pling! Cures goes Thorleifs om den sjungs på svenska men mycket bra låt.

Bli inte ledsna för kritiken nu, det var en utomordentlig lek men den hade behövt lite bättre manus runtomkring, typ Om Carola dog i en olycka när hon provade Amadeus enhjuling kontra Slatan som satte en slatt i vrångstrupen. Lite sånt manus och det hade blivit lättare för panelen att säga något vettigt och roligt. Men Niklas är förstås förlåten, han har ju haft sin son att tänka på så klart.

Nu macka och saft. Sen ska jag försöka somna om.