måndag 19 november 2007

Fråga Ken.

Vad ska vi göra med Ken? han var med i programmet 31:a Januari och vägrade ta av sig täckjackan för att han hade fått betalt för att ha den på i rutan.
Vi bjöd på bananer, något Ken tyckte var mycket lustigt. Vi pratade fotbojor, olovlig körning, när Ken vaktade Fredriks lägenhet i New York och hur Ken bajsade sönder Fredriks toalett. Vad finns det mer att snacka om?
Magnus

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ken Follett är på väg mot andraplatsen som Storbritanniens rikaste författare. Thrillermästaren får 320 miljoner kronor för sin kommande trilogi, The Century. 58-årige Follett, som slog igenom med thrillern Nålens öga, har aldrig riktigt gått hem hos kritikerna, men beräknas ha sålt runt 100 miljoner böcker världen över. Han brukar säga att han hellre låter sig bedömas av försäljningssiffror än recensenter.

Gör 3 synopsis för 3 Stockholmsthrillers (Stockholms Öga)och be Ken välja ett eller alternativt spåna fram en riktig stockholmsgangstathriller...den måste dock innehålla orden vetekli bal på bali och skål för Fredrik!

KALLE sa...

Prata lite svensk hiphop och låt Ken dissa på så mycket han bara kan. Det kan kanske bli kul.

Det hade också varit lite roligt att prata varumärken och vad Ken anser om sig själv som ett personligt varumärke och vad det ska ta vägen de närmaste åren..

Anonym sa...

Behöver ni en sista minuten gäst så ring CK i Ish:) Han ock Ken kommer nog kunna komma med skönt snack!!

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=130678375

Anonym sa...

Fråga om hans barn.