söndag 17 februari 2008

Ingen kräftfest utan sexprästen

Det var i rötmånaden. Trendoraklet satt på innekrogen och kände att börsmannen hade gått för långt den här gången.
Succéregissören satt bredvid och skrev vykort till den internationella toppbögen. Han var i semesterparadiset med sexturisten. Tydligen hade någon sett hiv-mannen. Han var ute på en mutresa med skandalpolitikerna. Eventuellt var miljöboven med också. Vanliga svenskar hotades. Det var mördarbakterien.

Det gällde att få tag på hela gänget inför kräftskivan. Alla utom börsmannen och, givetvis, nazistledaren.
Börsmannen satt ensam, IT-bubblan hade spruckit och folkaktien var rena jättebluffen. Han förstod att han hade gjort trendoraklet besviken med sina skandalaffärer. Det gjorde inte skuldkänslorna lättare och han var tvungen att be sektledaren om det nya dödsknarket som var den senaste innedrogen. Han var redan på botten. Alla pengar var borta, liksom kändisregissören som hade lämnat honom för stjärnkocken mitt i det direktsända skandal-tv-programmet. Trendoraklet fick säga vad han ville. Han pallade bara inte. Börsraset var ett faktum och en skalbolagshärva var under uppsegling.

Trendoraklet hade stämt träff med generationsförfattaren. De hade vaga planer på att rensa upp i porrträsket, en organisation skulle bildas, ”feminister för våldsporr”, men så länge de inte fick sexprästen på sin sida var det ingen idé. Det var som att få nazistledaren på halsen. Ingen ville ha med honom att göra, inte ens lasermannen. Han får absolut inte komma på kräftskiva. Men sexprästen MÅSTE komma!
Syrakvinnan frågade tv-mannen om vätskemannen kunde ta med sig nöjesprofilen. Vätskemannen hörde det där och undrade varför syrakvinnan inte kunde fråga honom direkt. Det var ju ändå hans kräftskiva. Han fick inget svar. Stämningen var luguber. Alla var tysta. Ett sommarmord hade begåtts, alla var misstänkta.

Trendoraklet funderade på att lägga ner hela vätskemannens kändisfest. Bajsmannen och Iprenmannen hade köpt en uppsättning mördar-alger som de skulle mata årets skandalkräftor med. Det kunde gå illa. Som för börsmannen. Trendoraklet bestämde sig för att be elsexmannen att se till att nazistledaren inte kunde komma. Hur det gick till fick bli hans ensak, kanske skickade han porrstorken eller mördarhunden. Han kunde de där jobben, han var otäckare än mediamogulen.
Rötmånaden var över och börsmannen och nazistledaren ur vägen. Om bara den internationella toppbögen tog sig ur miljöskandalen helskinnad skulle det bli en bra fest.
Vi säger så.
Fredrik

3 kommentarer:

Isabelle sa...

inte en enda nakenchock?

Linuxtjej sa...

hmm... början på din nya bok kanske? :)

Kalle Brage sa...

En gammal krönika, eller hur?